Sport och underhållning

Sport och underhållning

Inom sport- och underhållnings-branschen krävs juridisk kunskap inom ett flertal områden, då området inte är ett eget rättsområde utan en samman-blandning av flera.

 

Juridiken som styr sport- och underhållningsbranschen finns bland annat inom arbetsrätten, avtalsrätten, immaterialrätten, bolagsrätten och skatterätten.

På Advokatfirman ALDO hjälper vi till med ett flertal juridiska tjänster som du som är aktiv i sport och underhållningsbranschen bör hantera. Vi kan bland annat vara behjälpliga med upprättande och granskning av avtal, rådgivning kring upphovsrätt samt rådgivning kring skattejuridiska frågor och andra juridiska frågor som kan vara aktuella för företag eller privatpersoner i sport- och underhållnings-branschen. Vi biträder även vid juridiska tvister inom området.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor som rör juridik inom sport- och underhållningsbranschen. Vi hjälper dig att klara ut frågetecknen och ser till att du får bästa möjliga juridiska förutsättningar för att uppnå det du föresatt dig.